Blog

Ako zväčšiť prsia o celé číslo za pomoci odevov

 Ako zväčšiť prsia o celé číslo?


Nikto sa nenarodil perfektný a ak sa vám aj zdá, že niekto predsa, verte, že každý jeden človek (a každá jedna žena zvlášť) má svoje komplexy. Na naše krivky sa upriamuje toľko pozornosti, že je priam nemožné, aby sme boli so sebou celkom spokojné. Zatiaľ, čo na zadku, nohách či brušku môžeme zapracovať, bokom zostávajú naše prsia. Ak sú raz malé, bez skalpela už iné nebudú a takisto je to aj s rozmermi o poznanie väčšími. Aby ste sa však vedeli priblížiť pomyselnej dokonalosti, naučíme vás zopár šikovných trikov. S oblečením totiž môžete svojim prsiam výrazne pomôcť - aspoň, či sa optického dojmu týka.


Triky pre malé prsia 

Ženám s malými prsiami to určite pripomínať netreba, lebo každá jedna z času na čas zatúži po väčších prednostiach. Základom je teda správna podprsenka, ktorá vám prsia nadvihne, dodá im pekný guľatý tvar a vypomôže každému výstrihu. Pri fingovaní plnších predností však treba ísť ešte ďalej a dobre zvoliť aj to, čo bude oblečené na podprsenke.


Hlboký výstrih? Ale kdeže!
 Aj keď sa vám ako rýchla pomoc môže zdať čo najhlbší výstrih, pravda je trošku inde. Výrazným výstrihom iba zvýrazníte svoje malé rozmery a efekt zväčšenia nedocielite tak, ako ste zamýšľali. Na výstrihy treba ísť vo vašom prípade o niečo rafinovanejšie a veľmi šikovné sú asymetrické výstrihy. Opticky rozširujú ramená, čo dodá hrudníku plnší dojem a podobný efekt docielite aj kratučkými rukávmi či tenkými ramienkami. Medzi najneprajnejšie výstrihy patrí ten v tvare písmena V - upozorňuje na vašu malú výbavu, preto ho v jeho hlbokej podobe radšej zo šatníka vyškrtnite.

 

 

Volány, riasenie, ozdoby
Pre malé prsia sú ideálne volány, mašle, ozdoby či iné efektné doplnky, ktoré sú umiestnené práve v hornej časti topu. Automaticky pridávajú na objeme rovnako ako napríklad vrecká na košeli či ležérnej blúzke. Čo sa hĺbky výstrihu týka, malým prsiam skvelo pomáhajú topy končiace blízko pri krku, pretože vytvárajú ilúziu plnších pŕs. Nebojte sa preto ani stojačikov či rolákových tričiek a pulóvrikov.


Strihnite to pod prsiami
Pri zvýrazňovaní poprsia vám pomôže dobre známy trik s opaskom. Ak ho umiestnite vyššie ako je váš pás, v šatách, blúzke či tunike vyniknú práve vaše prednosti. Pri tomto triku vám okamžite mohol napadnúť aj empírový strih, ktorý je pre malé prsia skvelou záchranou. Funguje rovnako ako vyvýšený opasok, teda opticky pridáva na objeme pŕs. Pri hľadaní správneho outfitu môžete vyskúšať aj vrstvenie. Vytŕčajúce letné tielko spod vrchného topu zafunguje už len preto, že toho máte na sebe trochu viac.


A na záver rada, ktorú zrejme zdôrazňovať ani netreba - noste hlavne obtiahnuté topy, pretože v zbytočne voľných strihoch sa vaše malé prednosti celkom stratia.

 

Celý článok

ako na škvrny (2.časť)

Špenát

Rozkrojte surový zemiak a čerstvú škvrnu ihneď potierajte. Látku potom ešte vyperte.

Čučoriedky

Pokiaľ potrebujete vyčistiť bielu látku, použite trojpercentný peroxid vodíku. Látku namočte za pomocou vatového tampónu, na ktorý ste predtým peroxid naniesli. Nechajte vyschnúť, škvrna za chvíľu zmizne. Potom vyperte ako obvykle. Na ostatné tkaniny môžete použiť kyslé mlieko (potom vyperieme vo vlažnej vode), alebo šťavou z citróna.

Káva

Tajomstvom úspechu je vyprať látku čo najskôr. Prírodné tkaniny najprv nechajte odmočiť v čistej vode a potom preperte v mydlovej vode. Syntetické látky vyperte vo vode s prídavkom čistého liehu. Ľanové obrusy vyperte ihneď v horúcej vode s rozpusteným pracím prostriedkom. Biele obrusy pred vypraním ponorte na chvíľu do studeného mlieka. Pokiaľ látka zostáva nahnedlá, pokvapkajte ju citrónovou šťavou a vyplákajte. Po každom spôsobe čistenia látku vyplákajte v studenej vode.

Krv

Látku nechajte najprv odmočiť v studenej (!) vode. Potom vyperte ako obvykle.

Tráva

Namočte tkaninu cez noc do mlieka a potom vyperte. Škvrnu môžete tiež potrieť maslom a následne vyprať v horúcej vode s mydlom alebo s rozpusteným pracím práškom.

Žuvačka

Pokiaľ ste doma na koberci objavili prilepenú žuvačku, nezúfajte. Miesto trite kockou ľadu, žuvačku je potom možné ľahko odstrániť. Pokiaľ máte žuvačku na oblečení a nejedná sa o veľmi jemnú tkaninu (čím hrubšia, tým lepšia), môžete odev vložiť na potrebnú dobu do mrazničky. Žuvačku je možné zoškrabať.

 

Pozor! Spôsob čistenia vždy prispôsobte druhu tkaniny. Je potrebné vziať do úvahy, či sa nejedná o príliš jemnú tkaninu alebo o takú látku, na ktorej by po čistení mohli vzniknúť svetlejšie miesta (napr. farebné textílie).

Celý článok

ako na škvrny (1. časť)

...dnes vám poskytnem, niekoľko drobných rád od našich starých mám. 

- žuvačku z látky najlepšie odstránite kockou ľadu;

- čpavok odstraňuje škvrny na odevoch;

- ak nemáte čpavok pomôžu aj 4 lyžice jedlej sódy rozmiešanej v 1/4 šálke teplej vody;

- goliere na košeliach zostanu dlhšie čisté ak ich potriete alpou;

- krv z látky sa dá odstrániť pomocou pasty z kukuričného škrobu a vody;

- na drevených ramienkach sa zádery ľahko odstránia lakom na nechty;

- rúž z látky ľahko odstránite tak, že ho prelepíte lepiacou páskou a strhnete ju;

- škvrna z atramentu zmizne ak látku na noc ponoríme do mlieka;

 

...verím, že vám pomôžu a ďaľšie už onedlho LuNi 

Celý článok

Štítky

Neboli nájdené žiadne štítky.